Grandcafé Seventies-Eighties Strijd om Pokerkampioen van Almere losgebarsten

07 januari 2009 08:00

ALMERE - Vanaf dinsdag 13 en woensdag 14 januari gaat de strijd beginnen om de Pokerkampioen van Almere bij Grandcafé Seventies-Eighties. In acht weken tijd zal er op de dinsdag- en woensdagavond uitgemaakt worden wie zich Pokerkampioen van Almere 2009 mag noemen.


Grandcafé Seventies-Eighties is één van de locaties waar zelfs drie voorrondes van de Pokerkampioen van Nederland zijn gespeeld. Dertig avonden lang werd er door tachtig spelers per avond gestreden voor een plek in de regiofinales. Deze finales zullen 27 en 31 januari plaatsvinden in de Rotterdamse club Outland. Vanuit Grandcafé Seventies-Eighties hebben zich negen deelnemers geplaatst.
Ook dit jaar zal de competitie weer op televisie te volgen zijn. Van de regiofinales en de finale zullen weer spannende uitzendingen worden gemaakt, waar ook veel van de kroegen aan bod zullen komen. Tot aan de uitzendingen zullen alle tussenstanden, foto's en video's terug te vinden zijn op www.pokerkampioenvannederland.nl.
Ook niet-pokeraars zijn van harte welkom op de speeldagen. Het worden spannende en gezellige avonden. Kijk ook op: www.grandcafe7080.nl.