Grandioze start grand café De Havenkom "Een grand café met karakter"

01 april 2009 07:00

HAVEN CENTRUM - Grand café De Havenkom heeft vorige week een grandioze start beleefd. "De reacties van het publiek zijn fantastisch", zegt eigenaar Raymond Blankenzee die van het grand café 'de gezelligste plek van Almere Haven' wil maken.


Dat grand café De Havenkom in die missie zal slagen, lijkt voor de hand te liggen. De locatie is perfect. "Ik kreeg de unieke mogelijkheid om op de gezelligste plek van Haven iets te realiseren en wilde daar iets heel bijzonders van maken. Aan de reacties van de bezoekers te merken is dat uitstekend gelukt. Het is echt een grand café met karakter."
Alleen de uitstraling van het jongste grand café in Almere is al indrukwekkend. Het café is ingericht in art deco-stijl. In de bijzondere schilderingen wordt een ode gebracht aan de arbeiders die de Flevopolder hebben drooggelegd. Bezoekers zullen bij binnenkomst direct omhoog kijken, want de plafondschildering is werkelijk adembenemend. "We hebben de afgelopen weken keihard gewerkt om het café de juiste uitstraling te geven", zegt Blankenzee. "Het café straalt gemoedelijkheid uit. Dat komt ook door het lounge-terras, waar fietsers, watersporters of passanten heerlijk kunnen genieten van de ambiance, en natuurlijk de hele omgeving."
In grand café De Havenkom zullen regelmatig live-optredens verzorgd worden. "Een plek om heerlijk te genieten na het fietsen of varen, of gewoon om een lekker avondje te stappen."
Wie nieuwsgierig is geworden naar het interieur van De Havenkom kan op de website foto's bekijken of kijken op hyves: http://grandcafedehavenkom.hyves.nl. "Maar natuurlijk moet je de bijzondere sfeer in het grand café zelf komen ervaren", lacht Blankenzee.

Grand café De Havenkom

Sluiskade 22-26
1357 NX Almere Haven
036-5216311
www.dehavenkom.nl