Gratis APK-keuring voor computer Nieuw pand voor groeiend MegaSnel

17 december 2008 08:00

ALMERE - Met de verhuizing onlangs naar een nieuw pand aan de Zandzuigerstraat 11a in Almere Buiten is de firma MegaSnel klaar voor de toekomst. Tegen inlevering van dit artikel kan een gratis APK-beurt voor de pc worden verkregen!


Megasnel heeft sinds 1999 in Almere naam gemaakt als bedrijf dat betaalbare hulp biedt bij allerhande problemen met de computer, netwerken of telefonie. Zowel op de particuliere- als zakelijke markt.
"Steeds meer mensen maken gebruik van onze diensten", zegt Marc Herdes van MegaSnel. "Dat we al meer dan acht jaar actief zijn geeft aan dat we goede service leveren tegen een betaalbare prijs. Veel andere bedrijven hebben het geprobeerd, maar konden vaak hun beloften niet waarmaken."
Kerndiensten van MegaSnel zijn computerondersteuning op ICT-gebied voor elke situatie. Daarbij kan gedacht worden aan computer- en serverhulp, Internet-installaties, telefonie- en netwerkbeheer, maar ook spam- of virusverwijdering.
Met de verhuizing naar het pand aan de Zandzuigerstraat is MegaSnel nu ook in staat om in het eigen Computer Reparatiecentrum alle reparaties uit te voeren. "We verliezen daarbij de service niet uit het oog", zegt Herdes. "Natuurlijk kunnen mensen hun computer bij ons langsbrengen, maar desgewenst komen we de computer ook thuis ophalen. In en repareren hem hier in het Computer Reparatiecentrum, waar ook alle apparatuur en benodigdheden aanwezig zijn om de reparatie snel en vakkundig uit te voeren. Vervolgens brengen we de computer weer netjes thuis."
MegaSnel heeft momenteel een bijzondere actie: tot 1 februari 2009 mogen computerbezitters hun pc langs brengen voor een gratis APK-beurt Technici van het bedrijf geven de computer vervolgens een gratis opfrisbeurt.
.
MegaSnel
Zandzuigerstraat 11a
1333 HK Almere Buiten
036- 5298447
info@megasnel.nl