Gratis bowlen voor vrijwilligers bij DooWorld

12 november 2008 08:00

ALMERE - Iedereen die voor een organisatie of vereniging als vrijwilliger werk verricht, mag op maandag- en dinsdagavond gratis bowlen bij uitgaanscentrum DooWorld.


Het bedrijf stelt banen, schoenen en ander materiaal ter beschikking als blijk van waardering voor alles wat inwoners van onze stad voor hun medemens, hun sportclub of toneelvereniging doen. Directeur Jan de Vries: "Ik heb altijd al enorme sympathie gehad voor mensen die zich belangeloos voor een ander en een goed doel inzetten. Zelf doe ik ook met regelmaat daaraan mee. Ik vond dat, als je iets kunt doen als blijk van waardering, je dat niet moet laten." Op maandag en dinsdag is het bij DooWorld doorgaans wat minder druk en stellen ze graag hun banen beschikbaar. "Clubs, verenigingen, maar ook organisaties als het Leger des Heils, de vrijwillige brandweer kunnen aan ons doorgeven wie bij hen als vrijwilliger werkzaamheden verrichten en die mensen mogen dan gratis bij ons komen bowlen", legt De Vries uit. "Natuurlijk geldt dat alleen voor de vrijwilligers zelf, maar wel voor elke vorm van vrijwilligerswerk. Je familie gezellig mee uit nemen, is niet wat ons voor ogen staat. Daarom is aanmelden helaas verplicht en checken we de namen aan de hand van de opgave van de verenigingen. Uiteraard kan verder iedereen altijd gewoon bij ons boeken en meestal dezelfde avond nog terecht."
In kader

Karaoke met Pierre en Manon

Zaterdagavond 14 november is er, wegens het succes van de vorige keer, opnieuw een karaoke-avond in het Grand Café van DooWorld. Bezoekers kunnen samen met de artiesten Pierre en Manon zingen, dansen en lachen. Met onder andere Nederlandstalige muziek, de 'Golden Oldies' en voor de beste amateur is er een leuke prijs van DooWorld. De entree voor deze karaoke-avond is gratis.