Gratis casting-fotoshoot Kanjer babes DEZE WEEK

04 februari 2009 08:00

ALMERE - Almeerse babes die gefotografeerd willen worden voor de wekelijkse rubriek Kanjer babe DEZE WEEK in deze krant, kunnen zaterdag 7 februari vanaf 11.00 uur naar fotostudio Impact Press aan de Markerkant 12-06-24 in Almere Stad komen.


De Almeerse babes die zich aanmelden worden op professionele wijze en gratis gefotografeerd door Frans van Zijst en Koos Cuypers. De foto wordt gepubliceerd in Almere DEZE WEEK, in de rubriek Kanjer babe DEZE WEEK.
Verder maken de babes kans op een professionele fotoshoot, cd's, dvd's, boeken, filmpremières met BN'ers bijwonen en daar over de rode loper wandelen, cd-presentaties met bekende sterren en concertkaartjes. Ook opdrachten als model voor tijdschriften of kranten ligt in de mogelijkheden. Diverse Almeerse babes gingen al enthousiast aan de slag als promotiemeisje op beurzen en in discotheken. Fotomodel worden behoort tot de mogelijkheden en babes kunnen zelfs als figurant in tv-programma's meedoen.
Frans en Koos kregen wereldwijd al vele sterren voor hun lens. BN'ers, modellen en buitenlandse celebraties hebben geen geheimen voor Frans en Koos. Foto's van Frans verschijnen in diverse media.

Aanmelden

Mail je gegevens en twee foto's (gezicht en totaal) naar info@fransvanzijst.nl en je ontvangt direct bericht. Of stuur een sms naar 06-54705986. Op www.fransvanzijst.nl is een overzicht te zien van de foto's.