Gratis cursus Persbericht SchrijvenNationale Sportweek ook in Almere

04 maart 2009 08:00

ALMERE - De Nationale Sportweek wordt ieder jaar een groter evenement. De vijfde Nationale Sportweek in successie wordt dit jaar gehouden van zaterdag 18 april tot en met vrijdag 24 april. Ook de gemeente Almere wil sport tijdens deze week extra voor het voetlicht brengen.


De Nationale Sportweek is een perfecte gelegenheid voor sportorganisaties om zichzelf op een bijzondere manier te promoten. In de Nationale Sportweek kunnen zij aan alle Almeerders laten zien hoe sportief de organisatie is. Hoe groter het aanbod van sportactiviteiten, hoe meer Almeerders enthousiast zullen raken over sporten en bewegen. En dat is precies de opzet van de Nationale Sportweek.
De organisaties melden hun activiteiten via de website van de Nationale Sportweek, www.nationalesportweek.nl. Wanneer activiteiten voor vrijdag 3 april aangemeld worden, dan wordt uw activiteit meegenomen in het activiteitenoverzicht in Almere Deze Week voor de Nationale Sportweek.

Cursus persbericht schrijven

Speciaal in het kader van de Nationale Sportweek 2009 organiseert Sportservice Flevoland in samenwerking met publiciteitsbureau ikwilpubliciteit een cursusavond persbericht schrijven. Deze wordt gehouden op maandag 9 maart (om 19.00 uur) bij het Denksportcentrum aan de Sas van Gentlaan. Aan het eind van de avond hebben deelnemers een kant en klaar persbericht in de hand over de Nationale Sportweek-activiteit die gegarandeerd wordt geplaatst in aanloop naar de Nationale Sportweek. Alle verenigingen zijn natuurlijk welkom. Meer informatie en aanmelden: sportclub@sportflevo.nl.