Gratis dance classics party met DJ's van Splash FMSplash FM is jarig!

25 maart 2009 08:00

ALMERE - De regionale radiozender Splash FM is jarig en dat wordt gevierd ook! In samenwerking met Almere DEZE WEEK en café Cheers organiseert Splash FM haar tweede verjaardag zaterdag 4 april in café Cheers aan de Grote Markt 107. De DJ's van Splash FM zullen je een avond vol gezellige, leuke en swingende muziek voorschotelen.


"We willen net als vorig jaar een feestje geven met de luisteraars", aldus DJ Robin Clement. "Hierbij kunnen we aangeven wat we doen en wie we zijn, want alle DJ's van Splash komen die avond draaien."
Splash FM heeft het afgelopen jaar nogal wat ontwikkelingen doorgemaakt. Verhuisd naar een nieuwe, nog professionelere studio, rechtstreeks verslag gedaan van de LG Almere Rally en Festival LaMère én flink uitgebreid in het aantal DJ's. "We zijn nu met elf DJ's. We zijn een breed radiostation met voor ieder wat wils, allerlei muzieksoorten. Naast de DJ's bepaalt de luisteraar wat we draaien, want op internet kun je zelf een nummer aanvragen die vlak daarna gedraaid wordt."
De radiozender die sinds vorig jaar een frequentie heeft op de kabel via FM 97.6 MHz, is voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen. Robin: "Vanaf april hebben we elke zaterdag van 15.00 tot 16.00 uur een Nederlandstalig programma. En omdat we meer lokaal nieuws willen brengen, zijn we op zoek naar verenigingen of stichtingen die hun nieuws op de radio willen vertellen. Zij kunnen een mailtje sturen naar info@splashfm.nl."
Sinds de kabeltoewijzing van SplashFM in 2007 is de radiozender sterk groeiende. "En we zijn er van overtuigd dat dat de komende jaren zo doorgaat. Met het feest op zaterdag 4 april in café Cheers willen we de luisteraars eens trakteren op een leuk feest."
Gratis entree, van 21.00 tot 04.00 uur. Kijk voor meer info op www.splashfm.nl.