Gratis financiële scanAlmere financieel: zorg dat je crisisbestendig bent!

04 maart 2009 08:00

ALMERE - "We merken dat momenteel veel mensen in Almere het financieel moeilijk hebben", aldus Edward Laan, algemeen directeur van Almere financieel. "Dit is exact de reden geweest dat wij recent zijn gestart met MIJN Financiële Scan", verklaart de heer Laan.


Een tijdelijk financiële terugval, meestal veroorzaakt door werkloosheid, kan een hoop ellende veroorzaken. Door de financiële huishouding op orde te hebben, kan er in veel gevallen geld worden bespaard.
Sinds jaar en dag zijn mensen slordig wat betreft hun financiële huishouden. Wanneer de verzekeringen aflopen, hoeveel rente ze betalen. Vaak hebben ze geen idee. Toch blijkt dat in veel gevallen mensen geld, veel geld kunnen besparen door slimmer met hun financiering en verzekeringen om te gaan. Zeker in tijden van crisis.
Naast het crisisbestendig maken, biedt Almere financieel diensten aan om een hypotheek, financiering en verzekeringen af te sluiten.

Gratis financiële scan

Ter kennismaking biedt Almere financieel alle lezers van Almere DEZE WEEK in de maand maart een gratis financiële scan aan. Laan: "Op basis van een financieel overzicht ontvangt u van ons suggesties hoe u kunt besparen. Bovendien houden wij voor iedereen die zich aanmeldt bij wanneer een verzekering afloopt. Tijdig ontvangt u van ons een belletje of sms zodat wij samen met u kunnen kijken naar beter of goedkoper alternatief. Zo bent u altijd crisisbestendig!"
Meer weten over Almere financieel? Kijk op de website: www.almerefinancieel.nl.