Gratis inschrijven op peuterspeelzalen deze weekWethouder Martine Visser opent speelzaalseizoen De Schoo

02 september 2009 07:00

ALMERE - Vorige week zijn ruim 1.700 Almeerse 2- en 3-jarige peuters weer op één van de 41 speelzalen van De Schoor, Welzijnswerk Almere begonnen. Wethouder Martine Visser heeft op maandag 31 augustus het symbolische startsein voor speelzaalseizoen 2009-2010 gegeven.


Zij kwam op bezoek bij de peuters, ouders en medewerkers van de nieuwste speelzaal van Almere: Kleine Columbus aan de Marco Poloroute 56 in Poort. Ze nam even deel aan het programma van die ochtend en las voor aan de peuters.
Speelzaal Kleine Columbus is vorige week gestart en ligt vlakbij de drie basisscholen waar De Schoor nauw mee gaat samenwerken. De speelzaal is voor veel peuters een bijzondere ervaring: ze maken voor het eerst kennis met leeftijdsgenootjes en pedagogisch medewerkers. Samen spelen, ontdekken en "leren" ze veel nieuwe dingen.


Gratis inschrijven deze week

Voor de ouders die overwegen hun peuter aan te melden voor een plekje op één van de speelzalen van De Schoor bestaat van maandag 31 augustus tot en met vrijdag 4 september de mogelijkheid om hun kind gratis aan te melden. De peuter moet daarvoor 18 maanden of ouder zijn. Plaatsing is mogelijk vanaf de leeftijd van 2 jaar. Meer informatie is te vinden op www.deschoor.nl in de rubriek peuters & kleuters.