Gratis naar het Grote Terra POPconcert

08 oktober 2008 07:00

ALMERE - Op de slotdag van de landelijke Kinderboekenweek, zaterdag 11 oktober, zijn de voorstellingen van het Grote Terra POPconcert in Schouwburg Almere gratis toegankelijk.


Het Grote Terra POPconcert is een muzikale show waarin Kikker, Kleine Ezel, Muis, Dolfje Weerwolfje en al hun vriendjes je meenemen op avontuur. Al ruim dertig jaar brengt Theater Terra prachtige poppenvoorstellingen. Het Grote Terra POPconcert is een feest van herkenning of een bijzondere eerste kennismaking met Theater Terra.
De andere voorstellingen die geprogrammeerd staan waren al gratis toegankelijk, zoals de voorstelling 'Ik zoek een woord' van Hans en Monique Hagen, en 'Survival Oomen Schaap' van de populaire schrijfster Francine Oomen en Annet Schaap, de illustrator van haar boeken.
Het is voor het eerst dat de Kinderboekenweek een officiële afsluiting krijgt. Schouwburg Almere is samen met bibliotheek Almere de initiatiefnemer van deze slotdag en organiseert deze samen met diverse partners. De slotdag wordt ondersteund door de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB).
Reserveren is nodig voor beide gratis voorstellingen van het Grote Terra POPconcert. Dat kan via www.schouwburgalmere.nl of via het bespreekbureau op: 036-8455555. Let op: De aanvangstijden zijn veranderd in: 13.00 uur en 15.00 uur. Voor de andere voorstellingen en activiteiten op de landelijke slotdag hoeft niet gereserveerd te worden. Meer info: www.kinderboekenweekinalmere.nl.