Gratis toegang voor lezers Almere DEZE WEEKAllereerste beelden van 3D-film Avatar in Utopolis

19 augustus 2009 07:00

STAD CENTRUM - Op vrijdag 21 augustus vertoont bioscoop Utopolis als eerste de exclusieve beelden van James Cameron's nieuwe bioscoopfilm 'Avatar' in 3D. Officieel draait de film pas vanaf 17 december 2009 in de Nederlandse bioscopen. De toegang is gratis, maar kaarten moeten wel vooraf gereserveerd worden.


Het evenement is zeer exclusief; de beelden worden in slechts enkele geselecteerde bioscopen in de wereld vertoond. Er worden ongeveer 20 exclusieve minuten van het lang geheim gehouden project op het grote witte doek vertoond.
In de epische actie-avonturenfilm Avatar neemt James Cameron, de regisseur van 'Titanic', de kijker mee naar een spectaculaire nieuwe fantasiewereld. Op de verre maan Pandora, vertrekt een held met tegenzin op een missie naar verlossing en ontdekking wanneer hij een heldhaftige strijd aanvoert om een beschaving te redden.

Revolutionaire technologie

Cameron kreeg veertien jaar geleden het idee voor de film, toen er nog geen technologische mogelijkheden waren om zijn visie in beeld te brengen. Nu, na vier jaar productiewerk, biedt Avatar een nieuw soort cinematische ervaring, waarin de kijker volledig kan opgaan. De revolutionaire technologie die speciaal is uitgevonden voor het maken van deze film, versmelt met de emotie van de personages en het meeslepende verhaal.
Reserveren kan via 036-5300063. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt! De film begint om 18.00 uur. Kijk voor meer info op www.avatarmovie.nl.