Gratis vliegles bij appartement in Het Kanteel

08 oktober 2008 07:00

ALMERE - Wie op zoek is naar een ruim appartement in het bruisende centrum, mag zaterdag 11 oktober een bezoekje aan Het Kanteel in het stadshart van Almere niet overslaan. Potentiële kopers kunnen in aanmerking komen voor een vliegles.


Tijdens het 'open huis' kunnen geïnteresseerden een appartement bewonderen en een vliegles van één uur cadeau krijgen: wie besluit om over te gaan tot de aanschaf van een appartement, kan het fraaie stadshart voortaan vanuit de lucht bekijken, want elke koper wordt opgeleid voor het vliegbrevet Recreational Pilot License RPL (A). Het is wel raadzaam om er snel bij te zijn, want er zijn tien proeflessen beschikbaar en nog maar vier appartementen.


Het Kanteel

Het Kanteel is een opvallend gebouw dat perfect past bij de levensstijl van de nieuwe generatie. Het ligt te midden van uitgaansgelegenheden en winkels en biedt zijn bewoners volop comfort. De appartementen zijn ruim, hebben een woonkamer van maar liefst 50 vierkante meter. Vanaf het riante balkon is er bovendien een boeiend uitzicht over het altijd bedrijvige winkelcentrum onder het gebouw en/of het Weerwater.
Een ander bijzonder detail is het feit dat het gebouw slechts één appartement per verdieping telt. Wie in Het Kanteel woont, heeft bovendien nooit parkeerproblemen, want bij elk appartement hoort een privéstallingsplaats in de afgesloten stallinggarage onder het gebouw. Een appartement kost 292.500 euro, v.o.n.
Wie de appartementen wil bezichtigen, is zaterdag 11 oktober a.s. van 12.00 tot 16.00 uur van harte welkom bij de entree van het gebouw (schuin tegenover de ingang van V&D). Een persoonlijke afspraak maken op een andere dag kan via het verkoopcentrum aan de Steurstraat 23, 1317 NZ Almere; 5339049. Meer informatie: www.almerestadshart.nl. Hier staan ook de voorwaarden voor de actie. (Artist impression: aangeleverd)