Gratis winterinspectie bij Ford-dealer Ford Schurer-Kamphuis

16 november 2011 06:00

VELUWSEKANT – Ford-dealer Schurer-Kamphuis organiseert zaterdag 19 november de jaarlijks terugkerende Ford Winterinspectiedag. Dit is een gratis serviceverlening zodat Ford-rijders veilig op weg kunnen in de wintermaanden. Tijdens deze dag kunnen klanten hun auto gratis laten controleren op alle belangrijke onderdelen die in de winter extra worden belast.


Tijdens de Ford Winterinspectiedag wordt de auto door Ford-dealer Schurer-Kamphuis gratis nagekeken op een aantal belangrijke veiligheidsonderdelen waaronder de verlichting, de accu, de ruitenwissers en de banden. Tevens worden de remblokken, de vitale onderdelen van het koelsysteem, de waterslangen en de werking van de ruitensproeiers gecontroleerd.
Daarnaast kan Ford dealer Schurer-Kamphuis met name de wintersporter van dienst zijn met typische winteraccessoires. Maar ook met veiligheidsaccessoires, die verplicht of aanbevolen kunnen zijn in de diverse Europese landen.
De Ford Winterinspectiedag vindt plaats op zaterdag 19 november en is volledig gratis. Ook dit jaar krijgt iedere deelnemer een leuke Ford-attentie. Ford-eigenaars die verhinderd zijn op deze dag kunnen ook op een ander moment terecht voor de uitgebreide winterinspectie. Dan wordt er voor slechts 19,95 euro een volledige controle uitgevoerd, waarbij de Ford-rijders ook drie maanden lang garantie genieten op de gecontroleerde en goedgekeurde onderdelen.
Ford Schurer-Kamphuis, De Strubbenweg 12, 036-5334500.