Groeiend Roebia Zorg kiest voor Peva Vastgoed

25 november 2009 08:00

TUSSEN DE VAARTEN - Thuiszorgbureau Roebia Zorg gaat binnenkort verhuizen naar een nieuw pand aan de Edvard Munchweg in Tussen de Vaarten. Momenteel is Roebia Zorg ook aan die straat gevestigd. Roebia Zorg verhuist dan ook naar een pand pal naast het huidige onderkomen.


"Roebia Zorg groeit ontzettend hard", legt manager Moegtaar Karamatali uit. "En we zijn supertevreden over ons huidige onderkomen dat we huren bij Peva Vastgoed. Daar huren we één etage. We hebben nu twee etages nodig. Naast ons pand wordt een exacte kopie van dit pand gebouwd. Ik twijfelde geen moment. Want ik wil bij Peva Vastgoed blijven. Het zijn warme mensen, die altijd bereikbaar zijn. Vaak komen ze langs om te zien of alles naar wens is. Dat waardeer ik. Al zit er maar een kraantje scheef: ze komen direct en zwaaien niet direct met een factuur."
De snelle groei van Roebia Zorg heeft volgens Karamatali ook te maken met diezelfde warmte en zorg op maat. "We herkennen veel van onze mentaliteit bij Peva Vastgoed. En omdat het een prachtig pand wordt, was de keuze snel gemaakt."

Peva Vastgoed

Jeroen Boschplantsoen 121
1318 HD Almere
036-5328844
info@pevavastgoed.nl
www.pevavastgoed.nl