Groente en fruit aan huis van groenteman Teun

15 januari 2010 08:00

ALMERE - Makkelijk, flexibel en persoonlijk: groenteman Teun van de Beek van Fruithandel van Beek komt om de week in Almere en brengt groente en fruit aan huis.


"Dan heb ik natuurlijk heel veel groente en fruit in de auto liggen, maar ook werk ik op bestelling", zegt groenteman Teun. Zo'n vier jaar geleden nam Teun de zaak over van Fruitkwekerij Vermeulen uit Biddinghuizen, waar hij toen ook werkte. "Ik wilde iets anders gaan doen. Dit vind ik heel erg leuk, om naar de mensen toe gaan. Daarnaast vind ik het leuk om op zoek te gaan naar de beste producten. Kwaliteit staat bij mij dan ook heel hoog in het vaandel."
Via zijn webwinkel www.groetenboerteun.nl kunnen klanten bestellingen doorgeven. Dan belt of mailt Teun om te vragen wat het beste moment is om de producten af te leveren. "Of klanten sturen me een e-mail, dan wordt het zo geregeld. Het voordeel is het gemak: ik kom om de veertien dagen bij klanten langs, soms wekelijks. Ze hoeven niet meer de deur uit voor hun groente en fruit." Teun brengt de producten aan huis, en als mensen er niet zijn zet hij de producten in de tuin of bij de voordeur. "Daarnaast heb ik altijd tijd voor een praatje, daar schort het nogal eens aan bij een groenteboer in een winkel. Veel klanten vinden dat heel prettig. En als mensen me zien staan, kunnen ze natuurlijk altijd langskomen voor een zakje appels of peren."
Iedere dag verse groenten, biologische groentepakketten en fruit, bezorgd wanneer de klant dat wil. "Daar ben ik heel flexibel in", zegt Teun enthousiast, "komt het op vrijdag niet uit, dan probeer ik het donderdag. Altijd in overleg."
Teun is bereikbaar via 06-22910097.