Groot feest bij De Elsen

25 februari 2009 08:00

KRUIDENWIJK - Op zaterdag 21 februari 2004 werd kinderdagverblijf De Elsen feestelijk geopend. Afgelopen zaterdag was het dus precies vijf jaar geleden dat dit kleinschalige kinderdagverblijf begon met dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Sindsdien hebben vele kinderen een fijne tijd bij De Elsen gehad.


De eigenaressen Els Alberts en Els Damveld (= De Elsen) wilden dit eerste lustrum niet zomaar voorbij laten gaan. 's Ochtends werden alle huidige bezoekertjes en hun ouders uitgenodigd, om na het nuttigen van overheerlijke taart te genieten van een spetterend optreden van Dirk Scheele. Er werd uitbundig meegedanst en gezongen!
's Middags was er een reünie voor alle ex-Elsenkindjes en hun ouders, (ex)leidsters en overige genodigden.
Door de kinderen werd er volop gebruik gemaakt van een springkussen, er konden buttons worden gemaakt en aan het eind van de middag verlieten er geschminkte prinsesjes, lieveheersbeestjes of piraatjes het dagverblijf.
Er kan teruggekeken worden op een zeer geslaagde feestdag en De Elsen willen hierbij iedereen bedanken die hun steentje hebben bijgedragen aan het feest. Op naar het volgende lustrum!

Kinderdagverblijf De Elsen

Fluitekruidstraat 71
1313 KT Almere
036-5401494
www.deelsen.nl