Groots vuurwerk tijdens Pinksterkermis

08 juni 2011 05:00

STAD CENTRUM - De grootste kermis van Almere, de Pinksterkermis in het centrum van de stad, is er weer. Van woensdag 8 tot en met maandag 13 juni staat de Esplanade vol met spectaculaire attracties, draaimolens en suikerspinnen. Op donderdagavond 9 juni is er vanaf het kermisterrein een groots vuurwerkspektakel op het Weerwater te bewonderen vanaf 22.30 uur.


Naast een aantal nieuwe attracties zijn er ook weer de vertrouwde attracties te vinden op de Esplanade als de Autoscooter, de American Wipp, de kinderdraaimolens, de suikerspin- en poffertjeskramen, de Bussensport, de Lucky Cranes en de Funfactory.
Om een bezoek aan de Pinksterkermis extra aantrekkelijk te maken is er de vertrouwde ‘Eurodag’ op vrijdag 10 juni. Op die dag is een groot aantal attracties toegankelijk voor slechts 1 euro per rit. Daarnaast worden er in samenwerking met Almere City Marketing op diverse locaties, zoals bij VVV Almere aan de Stadhuispromenade 1 en op de kermis zelf, bonnenboekjes verspreid met spetterende kortingen voor vele attracties. De bonnen zijn tevens te vinden op www.kermiskorting.nl.