Grootse uitbereiding Sauna Park Almere

09 juli 2007 08:13

ALMERE - Sauna Park Almere wordt op het moment grondig verbouwd. De nu gesloten patiotuin wordt een open bostuin, met zitjes, bankjes en ruim 700 vierkante meter extra ruimte.


Eigenaar Ignaz Zuidema: "Het wordt een natuurlijk aangelegde tuin. Het Sauna Park ligt aan het Beatrixpark, een bosrijk gedeelte. Dit komt helemaal terug in de tuin van het Saunapark. Er komt een prachtige vijverpartij in en we houden rekening met nieuwe faciliteiten. Wat dat is, houden we nog even geheim…"
De sauna blijft tijdens de verbouwing gewoon open en de werkzaamheden hebbent verder geen effect op gasten van het park. "In september is het allemaal klaar, precies op het moment dat wij vijf jaar eigenaar zijn van Sauna Park Almere. Dan gaat ook het SPA-Beauty gedeelte in nieuwe vorm open, die tijdens de uitbreiding wel gesloten is."
Binnen in het saunapark wordt ook het een en ander verbouwd. Ignaz: "We plaatsen een nieuwe, grotere keuken. Je kon hier al dineren, maar na de verbouwing nog meer en we hebben een kok aangenomen die voor nog meer lekkere gerechten gaat zorgen. Wij hebben nu al een uitgebreidere kaart dan sommige restaurants! Zo hopen we de gasten nog meer te kunnen bieden."
Met de uitbereiding willen Ignaz en Reina Zuidema het huiskameridee van de sauna versterken. "Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Na vijf jaar is het nog steeds zo dat de vaste gasten ons bij de voornaam noemen. Ze gaan niet naar Sauna Park Almere, maar naar Ignaz en Reina en het team!"

Sauna Park Almere

Beatrixlaan 1
1312 XA Almere Stad
036-5339777
info@saunaparkalmere.nl
www.saunaparkalmere.nl