Grote belangstelling voor Almere VoordeelpasUnieke pas biedt Almeerders honderden euro's voordeel

02 september 2009 07:30

ALMERE - De publiciteitsmachine is nog nauwelijks echt gestart, maar toch hebben al veel Almeerders de Almere Voordeelpas aangevraagd. De grote belangstelling voor de kortingspas verrast Olivier Goores van de organisatie Countdown geenszins. "De pas is supervoordelig en is met één aanschaf al terugverdiend." De Almere Voordeelpas is omarmd door Almere DEZE WEEK. De lezers van de krant kunnen met de pas extra voordeel tegemoet zien op een aankoop.


De Almere Voordeelpas kunnen Almeerders aanschaffen voor de introductieprijs van 9,95 euro. Bij meer dan 140 winkels en restaurants in Almere is op vertoon van de pas een jaar lang korting te krijgen. "En ook dat aantal stijgt wekelijks", zegt Goores. "Het mooie is dat de pas ook buiten de stadsgrenzen te gebruiken is. In totaal valt er korting te verdienen bij meer dan tienduizend winkels, hotels, restaurants, attractieparken, musea, dierentuinen, autoverhuurders, tijdschriften en garages. De Almere Voordeelpas is dus oervoordelig!"
In deze krant plaatste Countdown, een groot landelijk kortingsnetwerk dat al twintig jaar in Nederland actief is, een paar kleine advertenties. "Daar kregen we enorme respons op", zegt Goores. "Opvallend is dat de meeste Almeerders daarbij kiezen voor de pas die twee jaar geldig is. Die kost slechts 14,95 euro en is dus voordeliger dan de eenjarige van 9,95 euro."
Ook uitgevers Ron Broertjes en Martin van Feggelen van Almere DEZE WEEK zijn enthousiast over de Almere Voordeelpas. "Het is plezierig dat Almeerders door de advertenties in onze krant in beweging zijn gekomen. Logisch, want er valt voor onze lezers veel voordeel te halen. Wij vinden het als uitgevers belangrijk dat we de lezers daarop mogen wijzen. Overigens kunnen ook de Voordeelpartners gratis meedoen. Dat maakt het interessant."
De Almere Voordeelpartners zijn overal in Almere te vinden. Goores: "De pas is bedacht door Almeerders en bestemd voor Almeerders. Er doen al meer dan 140 lokale winkels mee in alle stadsdelen: restaurants, fitnesscentra en dierenwinkels: noem maar op. Voordeelpartners zijn herkenbaar aan de Almere Voordeelsticker op de deur, of de sticker van Countdown. Gezien de enorme vraag in Almere, gaan we de pas hoogstwaarschijnlijk ook in andere steden lanceren."

Bestellen

Met de Almere Voordeelpas besparen Almeerders dus vele honderden euro's per jaar. De pas is te bestellen via de website www.almerevoordeelpas.nl. De pas met de duur van één jaar is verkrijgbaar voor de introductieprijs van slechts 9,95 euro, de introductieprijs van de tweejarige pas is slechts 14,95 euro.
Goores: "Op de site is ook altijd up-to-date te zien welke bedrijven aangesloten zijn bij de Almere Voordeelpas. Vooraf kan op de website bijvoorbeeld dus al een restaurant uitgekozen worden die de pas accepteert. Door de unieke samenwerking met Almere DEZE WEEK kunnen wij tweewekelijks een lezersvoordeelactie met speciale aanbiedingen plaatsen, en een prijsvraag." Zo geeft Kwik-fit momenteel twintig procent korting op een APK, onderhoudsbeurt en olie verversen, geeft ANNO een fles wijn cadeau bij een driegangenmenu en biedt BoatHouse tien procent korting op de gehele nota.