Grote castingmiddag voor leuke meiden uit Almere

21 oktober 2009 07:00

MARKERKANT - Je foto in Almere DEZE WEEK en de beoordeling daarvan door een talentscout? Het is een unieke kans voor mooie model-opdrachten en gratis worden gefotografeerd in fotostudio Impact Press aan de Markerkant 12-06-24 in Almere-Stad. Je krijgt een totale make-over en foto's van jezelf in een nieuw lifestyle- en fashionmagazine dat vanaf 1 november verschijnt!


Zaterdag 24 oktober vanaf 13.30 uur is dé unieke kans voor alle spontane meiden uit Almere die je niet mag missen. All In Produkties houdt dan een castingmiddag en fotografeert alle Almeerse meiden die die dag langskomen.
Charlotte, ooit kanjerbabe, maar nu succesvol bezig als visagiste in een aantal takken op het gebied van fashion- en lifestyle, zal aanwezig zijn om de babes van advies te dienen en om de gezichten van extra glans te voorzien.
Daarnaast staan er nog een aantal overige verrassingen op het programma, waarvan het bezig zijn als promotiemeisjes op feesten en gala's er eentje van is. Een fotoshoot voor het 'wintergezicht van 2010' is een andere verrassing.
Mail twee foto's - gezicht en totaal - naar info@allinprodukties.nl of sms je gegevens onder vermelding van 'babe' naar 06-54705986. Of kom gewoon langs.