GSM and More aangesloten bij TelecombinatieInkoopkracht biedt voordeel aan klant

20 mei 2009 07:00

HAVEN - GSM and More aan de Meerstraat 6 in Haven heeft zich aangesloten bij de Telecombinatie, een groep van 150 zelfstandige winkels. "De gezamenlijke inkoopkracht levert de klant voordeel op door goedkopere toestellen en scherpere aanbiedingen", zegt eigenaar Harry Muller.


Wie tot 4 juni een toestel aanschaft bij GSM and More krijgt deze maand een vernieuwd voordelig abonnement en maakt kans op één van vijf 42 inch LCD TV's. "Iedere maand hebben we wel een bijzondere actie", zegt Muller die in zijn winkel naast alle mogelijke GSM's ook computeraccessoires zoals muizen, inktcartridges en toetsenborden verkoopt. "Telecom en multimedia kruipt steeds dichter naar elkaar toe", legt Muller uit. "Een telefoontoestel is tegenwoordig vaak ook een MP3-speler of bijvoorbeeld een navigator."
GSM and More is niet gebonden aan een speciaal merk GSM. "Klanten worden door mij persoonlijk geholpen. Dat is een voordeel. Soms krijg ik wel eens de vraag wat de beste GSM is. Daar is onmogelijk antwoord op te geven. Dat hangt af van het belgedrag. Daarom bekijken we in overleg welk abonnement en toestel daar het beste bij de klant past. Iemand die wil kunnen internetten en veel sms'en heeft een ander abonnement nodig dan iemand die alleen maar wil kunnen bellen. Elke klant is anders."
Wie bij GSM and More binnenstapt kan dus rekenen op deskundigheid en een goede mix van service en klantvriendelijkheid. Bovendien biedt GSM and More een scherpe prijs voor de producten en diensten.
GSM and More
Meerstraat 6
1353 AX ALMERE
036-5336867