Haarstudio Edith Peek: 15 jaar kwaliteit

16 november 2009 08:00

STAD CENTRUM - Haarstudio Edith Peek aan de Zadelmakerstraat 49 viert deze maand het 15-jarig bestaan. Het bedrijf viert dat met een glimmer and glamour-feestweek van maandag 16 tot en met zaterdag 21 november.


Gedurende die week heeft de haarstudio hapjes en drankjes klaar staan en zijn er speciale acties. Zo krijgen klanten op maandag een gratis hoofdhuidmassage ter waarde van 17,50 euro. Dinsdag krijgt iedereen bij een kleuring gratis wimpers/wenkbrauwen, dat normaal ook 17,50 euro kost. Op woensdag krijgen alle klanten 15% korting op elke behandeling. Donderdag geeft een expert gratis een uitgebreid haaradvies. Vrijdag is er 15% korting op alle verzorgingsproducten en zaterdag wordt de feestweek afgesloten met een korting van 15% op een knipbeurt voor iedereen die in glitter- of glamourkleding langskomt. Ook is er een visagist die make-up adviezen geeft.

Trots

Eigenaresse Edith Peek is trots op het jubileum. "Ik heb al mijn medewerkers gerichte cursussen laten volgen, bijvoorbeeld op het gebied van kleuring. Daarbij luisteren wij aandachtig naar de wensen van de klant. Die persoonlijke aandacht missen klanten vaak bij de grotere ketens."
Peek is ook trots dat haar medewerksters al jaren bij haar werken. "Dat is fijn voor mij, maar ook voor de klanten. Die weten dat ze gewenste kwaliteit krijgen."
Bij de haarstudio zijn ook een schoonheidsspecialiste, nagelstudio en visagiste aangesloten. "We kunnen hier een complete metamorfose verzorgen", zegt Peek. "We zijn ook het juiste adres voor bruidjes die op de mooiste dag van hun leven er stralend uit willen zien."
Voor mensen die nog niet bekend zijn met Haarstudio Edith Peek is de feestweek een ideale manier om kennis te maken.
Haarstudio Edith Peek

Zadelmakerstraat 49
1315 AN ALMERE
036-5330434
www.haarstudio-edithpeek.nl