Hairstudio Variaty viert 5-jarig bestaan op spectaculaire wijze

09 september 2009 07:00

TUSSEN DE VAARTEN - De exotische Originals Brassband danste vorige week door de straten van Tussen de Vaarten-Zuid. Dit ter ere van het 5-jarig bestaan van Hairstudio Variaty aan de Albrecht Dürerweg 172. Het heerlijke weer zorgde voor een uitgelaten stemming in de buurt en de bezoekers en klanten genoten van een hapje en een drankje.


De trotse eigenaresse Angela Hermus is dolblij dat haar team, inmiddels uitgegroeid tot zeven haarstylisten, al vijf hele jaren hun ruime ervaring en vakkennis kunnen gebruiken voor de klanten. Al vanaf dag één dat de salon geopend is, is de formule van de kapsalon een succes. Het team van Hairstudio Variaty richt zich namelijk op het verzorgen en behandelen van Europees, Aziatisch en kroeshaar. Dus elke haarsoort, kan in de kapsalon geknipt en behandeld worden. De samenstelling van de bevolking van Almere is zeer divers en daardoor ook veel gemengde gezinnen met allen een eigen haarsoort. Het hele gezin kan mee naar dezelfde kapsalon.

Verschillende werkwijze

De verschillende typen haar vereisen een andere werkwijze en behandeling. Bij kroes- of sterk gekruld haar gebruik je bijvoorbeeld veel de tondeuse en de tang. Bij Europees haar is dat meer de borstel en de föhn. Met deze verschillende haarsoorten gaan ook verschillende productlijnen gepaard, zoals Imago en Ref Haircare voor Europees en Aziatisch haar. En de exclusieve lijn Arteffex voor kroeshaar.
Nieuwe Nederlandse Haarmodelijn

Het team van Hairstudio Variaty wordt versterkt met de gespecialiseerde black hair-herenkapper Iwan en sinds een half jaar met de enthousiaste allround kapster Michelle. Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken op kleurgebied en het team volgt de laatste trendy coupes van de Nieuwe Nederlandse Haarmodelijn.
Het motto is: durf trendy te zijn, durf jezelf te zijn. Geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30 tot 18.00 uur, vrijdag van 9.30 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Hairstudio Variaty

Albrecht Dürerweg 172
Almere Stad, Tussen de Vaarten-Zuid
036-5311281