Hamra in Noorderplassen-WestVrijstaande villa's op royale kavels

13 mei 2009 07:00

NOORDERPLASSEN-WEST - De verkoop van het project Hamra in de Noorderplassen-West is zaterdag 9 mei van start gegaan in het Nordics Verkoopcentrum. Dit unieke woningproject bestaat uit negentien exclusieve vrijstaande villa's op riante kavels eigen grond.


De kavels variëren in grootte van 600 tot meer dan 1000 m2. Hamra vormt een aantrekkelijk alternatief voor mensen die wel graag een eigen woning willen realiseren, maar die opzien tegen het tijd- en energierovende uitzoek- en beslistraject om een woning samen te stellen. En die bovendien graag zekerheid hebben over het uiterlijk van de omringende woningen. Het basisontwerp van de villa's in het plan Hamra kan op diverse manieren worden aangepast aan de individuele eisen en wensen van de koper. Eventueel met deskundige assistentie van de Eurowoningcoach®.
Standaard hebben de villa's een woonoppervlak van 180 m2. Met op de begane grond een royale woonruimte (60m2) en op de eerste verdieping standaard vier grote slaapkamers, waarvan één met een balkon. Verder beschikken de woningen over een vrijstaande garage die eventueel tot een dubbele garage kan worden uitgebouwd. Parkeren voor meerdere auto's is ook mogelijk op de oprijlaan.
Er zijn bovendien verschillende mogelijkheden om de villa's in het project Hamra aan te laten sluiten op de individuele woonwensen van de koper.


Lommerrijk laantje

Hamra ligt als een schitterend woondomein op een open plek van reeds bestaand bos dat deel uitmaakt van het project de Nordics. Met op steenworp afstand zowel het Markermeer, de Noorderplassen en de Lepelaarsplassen, als de vele stedelijke voorzieningen van de stad Almere. De woningen zijn gelegen aan een lommerrijk laantje met alleen bestemmingsverkeer, waardoor rust en privacy zijn gegarandeerd.
De prijzen van de standaardwoningen lopen van 584.400 euro tot 699.000 euro v.o.n.. Meer informatie en een virtuele wandeling door het project Hamra en de woningen: www.hamra.nl.
Eurowoning®- Verkoopplan

Eigen woning nog verkopen? Het Eurowoning®- Verkoopplan zorgt dat de risico's tot een minimum beperkt zijn. Kijk voor meer informatie op www.eurowoning.nl
Het Nordics Verkoopcentrum is gevestigd aan de Steurstraat 23, in Waterwijk.