Hard with Style en Hou van Hollands NOX viert feest met 2-jarig bestaan

18 maart 2009 08:00

ALMERE - NOX viert haar 2-jarig bestaan in stijl: vrijdag aanstaande staat Hard with Style op het programma en vrijdag 27 maart is er een Hou van Hollands- feest.


Maart 2007 opende NOX haar deuren. Inmiddels zijn ze 2 jaar verder. NOX heeft in die tijd tientallen party's georganiseerd, honderden acts, DJ's en artiesten gepresenteerd en ruim 100.000 klanten mogen verwelkomen. NOX heeft zich in deze twee turbulente jaren weten te vestigen als de grootste uitgaansgelegenheid van Almere. Dat viert de discotheek uitgebreid met een aantal grote party's op de vrijdagen en met surprise-acts op de zaterdagavonden.
Tot nu toe hebben DJ Nizzle en MC Red en Andy Safado met MC D-Jay al acte de presence gegeven op de Clubtease avonden op zaterdag. Def Rhymz en D-Funk worden nog verwacht. Wie er wanneer komt houdt NOX geheim want het zijn tenslotte surprise-acts!
Aanstaande vrijdag staat voor de tweede keer Hard with Style op het programma. Op deze hardstyle-party zal Frontliner de grote attractie zijn en zullen ook D-Rich, Briljant, Mike B. en T.D.S. van de partij zijn. Hard with Style wordt gehost door MC's Da Pavillion en The Syndrome.
Om de maand feestelijk af te sluiten organiseert NOX op vrijdag 27 maart Hou van Hollands. Een groot Nederlandstalig meezingfeest met onder meer Peter Beense. Verder wordt het een typisch Almeers feest met optredens van de Almeerders Danny Nicolay, Nico Huisman, Patrick Veen en Danny Lit. DJ Cor zal de optredens presenteren en tussendoor voor gezellige muzikale omlijsting zorgen. Omdat NOX haar verjaardag viert zullen kaarten in de voorverkoop slechts een tientje (ex. fee) kosten.
Kaarten zijn bij NOX te verkrijgen en via verschillende voorverkoopadressen. De adressen van deze voorverkoopadressen in Almere Stad, Haven en Buiten zijn te vinden op www.NoxAlmere.nl.