Hardloopcursus voor beginners bij AVA '81

03 september 2008 07:00

ALMERE - Atletiek Vereniging Almere '81 start op donderdag 18 september met de cursus hardlopen voor de echte beginner. Vele lopers hebben eerder het plezier in hardlopen gevonden. De cursus duurt dertien weken en begint steeds om 19.30 uur.


Tijdens deze beginnerscursus voor zal blijken dat het hardlopen voor zeer veel mensen is weggelegd, ongeacht de bouw en leeftijd. Het is verrassend hoe snel iemand in staat is om een stuk hard te lopen.
De cursus wordt gegeven door een gediplomeerde trainer en is bedoeld voor de beginnende en onervaren loper. Er zal hierbij veel aandacht aan de techniek worden gegeven. De eerste avond begint met een korte informatiebijeenkomst gevolgd door een looptraining. Elke avond wordt gezellig om ongeveer 21.00 uur afgesloten met een gratis kopje thee. Er zal dan volop gelegenheid zijn om vragen en/of opmerkingen te stellen bij de trainers.
De cursus kost 25 euro (KNAU-leden betalen 20 euro) en vindt plaats bij Atletiek Vereniging Almere'81 in het Fanny Blankers Koen sportpark in Almere Stad. Op 18 september vanaf 19.00 uur kunnen geïnteresseerde lopers zich voor de cursus inschrijven. Informatie over Atletiek Vereniging Almere '81 is te vinden op de www.almere81.nl of bij Dennis Engberts, d.engberts@zonnet.nl of 036-5300993 ('s avonds en in het weekend).