Hardlopen is goed voor de gezondheid

01 juni 2010 08:07

Veel mensen willen wel hardlopen, maar worden al moe bij de gedachte. Als die gedachten eenmaal doorbroken is, merken ze dat het hardlopen juist energie oplevert. De stress van alle dag van je aflopen maakt het hoofd leeg.


Hardlopen op elk gewenst moment en kost niet meer dan de aanschaf van goede kleding. Wie zich inschrijft voor sommige wedstrijden zorgt ervoor dat er stimulans is om te blijven trainen om het gestelde doel te bereiken.
Zo is ook Jacqueline Riechelman, eigenaresse van ProSlank Nederland, ooit begonnen. Via de Hilversum City Run is bij de organisatie van de Almere City Run betrokken geraakt.
Met veel enthousiasme vertelt Jacqueline dat zij ook haar klanten vaak zover krijgt om te gaan sporten. Veelal is het gewicht een probleem om niet gemakkelijk te kunnen bewegen.
Begin 2009 is zij daarom 'Almere Valt Af' begonnen, samen met haar bedrijf ProSlank en andere Almeerse bedrijven, waaronder hardloopvereniging Just Run, heeft zij veel Almeerders weten te begeleiden naar een gezond gewicht. Een wandelend reclame-object hiervoor is onze eigen burgermoeder.
Sinds 1984 is Riechelman eigenaresse van J'esthé BeautyCenter, het meest complete beautycenter in Almere. In 2009 is hier het HealthCenter voor Colon-behandelingen bijgekomen op de Argonweg in Poort alsmede het bedrijf Proslank 'het eiwitdieet'.
Wie overgewicht heeft en toch wil gaan hardlopen kan meer informatie krijgen op de website van www.proslank.nl.