Hardlopen op elk niveau

10 september 2008 07:00

ALMERE - HardloopTrainingen Almere organiseert op woensdag 17 september een informatie-avond in de kantine van sportcomplex De Toekomstgroep aan de Bongerdstraat 6 in Almere Stad. Dit is vrijblijvend en gratis voor iedereen die meer wil weten over de trainingen van HardloopTrainingen Almere of zich meteen wil aanmelden. Vanaf woensdag 24 september starten de hardlooptrainingen.


HardloopTrainingen Almere start een trainingsprogramma dat voor lopers van elk niveau geschikt is. Er zijn vier niveaus, van de echte beginners tot vergevorderden. De trainingen starten om 20.00 uur vanaf sportcomplex De Toekomstgroep.

Loperspakket

Elke deelnemer krijgt een loperspakket bestaande uit één keer per week kwaliteitstraining en op zondagochtend om 9.30 uur een duurloop gezamenlijk met Just Run, gedurende 14 weken. Daarnaast deelname aan de 'Just Run 1Hour', een training met hartslagmeter, Houtwijk Kerstloop-parcoursverkenning met ontbijt, een gratis functioneel hardloopshirt van Brooks en 10 procent korting op hardloopschoenen en -kleding bij Run2Day. Ook kan er gebruik gemaakt worden van een blessurespreekuur van een fysiotherapeut van de praktijk Go-Well. De kosten van dit pakket bedragen 45 euro, leden van Just Run betalen 30 euro.
Inschrijven

Meer informatie of inschrijven kan bij Run2Day of via de website www.hardlooptrainingenalmere.nl. Inschrijven voor de Houtwijk Kerstloop op zaterdag 20 december kan via www.houtwijkkerstloop.solcon.nl, waarin gelopen kan worden in een afstand van 5, 10 of 21,1 kilometer. (Foto: aangeleverd)