Hardware Outlet beste computerwinkel van Flevoland

10 juni 2009 07:00

MARKERKANT - NLCW, dè brancheorganisatie voor bedrijven die actief zijn in de verkoop en levering van computerproducten en ict-diensten, heeft Hardware Outlet in Almere en Lelystad uitgeroepen tot ‘beste computerwinkel van Flevoland’.


Hardware Outlet krijgt deze bekroning omdat ze uitblinken in kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid. Hardware Outlet is een voorbeeldige NLCW-specialist die zich door bovenstaande kwaliteiten duidelijk onderscheidt van zijn concurrenten. Ook de algemene ondernemersvaardigheden van deze onderneming zijn uitstekend. Op basis van deze criteria is Hardware Outlet verkozen uit de leden van de NLCW. De Computerwinkel van het Jaar 2009 weet met aandacht en zorg de klant in heldere taal uit te leggen welke producten het best bij de klant passen.
De feestelijke uitreiking vond 25 mei ‘s avonds plaats op het kantoor van Microsoft te Schiphol, te midden van vele prominente genodigden uit het vakgebied en diverse mediavertegenwoordigers.
Hardware Outlet is al ruim acht jaar actief in Flevoland. Het bedrijf is meegegroeid met haar klantenkring en heeft in Almere de grootste computershowroom van de polder. Vooral de eigen technische dienst, de behulpzame verkopers (die ook technisch zijn) en het feit dat alles op voorraad is maakt het bedrijf zo succesvol.