Hartstichting zoekt collectanten in Almere

04 april 2012 05:00

ALMERE - Van zondag 15 tot en met zaterdag 21 april is de collecteweek van de Hartstichting. Om de collecteweek ook in Almere tot een succes te maken, is de Hartstichting op zoek naar nieuwe collectanten.


Tijdens deze week vraagt de Hartstichting financiële steun voor het bestrijden van hart- en vaatziekten. Met onderzoek kunnen hart- en vaatziekten sneller en beter opgespoord, behandeld of zelfs genezen worden.
Een op de drie Nederlanders overlijdt aan een hart- of vaatziekte. Er zijn een miljoen hart- en vaatpatiënten. Iedereen kent dan ook wel iemand die met deze ziekten te maken heeft. Eigenlijk is er geen betere reden om te gaan collecteren voor de Hartstichting.
In ieders omgeving is dus wel iemand die te maken heeft met hart- en vaatziekten. Met een paar uur collecteren dragen de collectanten er toe bij dat de Hartstichting kan doorgaan met haar levensreddende werk. Aanmelden kan via de contactpersoon, Karin Bus 06- 51696863, k.bus@hartstichting.nl, of via de website www.wordnucollectant.nl.