Havenaar op weg naar beroemdheid met Man bij hond

29 februari 2012 06:00

ALMERE - Patrick Knulst, de Almeerder die hard zijn best doet om beroemd te worden, heeft vorige week de laatste opnames gedaan voor een nieuwe docu-soap van het NCRV tv-programma Man bijt hond. Maandag 27 februari was de eerste uitzending van ‘Bekend van TV’ te zien.


Elke dag, drie weken lang, is de 37-jarige Patrick samen met zijn vriend Hanry Slijper uit Arnhem te zien in het programma waar ze op weg zijn naar het sterrendom. De twee leerden elkaar kennen toen ze samen in het publiek zaten van een televisieprogramma. Er was meteen de herkenning: van kinds af aan willen ze niets liever dan beroemd worden.
Presentator worden is het doel van Patrick. Het podium heeft altijd een grote aantrekkingskracht op hem gehad. Hij heeft zijn baan in Westervoort opgezegd en is verhuisd naar Almere Haven om zo dichter bij de televisiewereld te komen. Met filmpjes en belspelletjes maakt hij zijn eigen shows, die hij op dvd zet. Daarnaast probeert hij in zoveel mogelijk programma’s te zitten als publiek om zo kans te maken ontdekt te worden. Patrick is in verschillende series te zien geweest als figurant.
Patrick vond het ‘onwijs gaaf’ om aan de serie mee te doen. “Ik heb erg genoten. Geweldig dat ik deze kans kreeg van NCRV. Het leukste wat ik gedaan heb is bekende Nederlanders interviewen op de rode loper, zoals Joop van den Ende. Ik vroeg hem of hij nog een goede tip had om bekende Nederlander te worden.”
De volgende stap in zijn carrière weet Patrick al: “Afwachten of ze ons vragen voor andere televisieprogramma’s.”