Heftigste Occasionfeestactie tot dusverJedi deelt 250.000 euro uit

24 september 2008 07:00

ALMERE - Jedi viert op 25, 26 en 27 september het vertrouwde occasionfeest met meer dan 150 dealeroccasions te kust en te keur. De dealer van Audi, Volkswagen, Seat en Volkswagen Bedrijfswagens viert het occasionfeest voor de dertiende keer. Tijdens de feesten krijgen de kopers traditiegetrouw extra inruil op hun eigen auto en een feestelijk cadeau.


Voor deze editie doet het familiebedrijf er een flinke schep bovenop. Aankomende donderdag, vrijdag en zaterdag geeft Jedi in totaal maar liefst 250.000 euro extra voor de gebruikte auto's die ingeruild worden. Jedi streeft ernaar om alle 250.000 euro's op te maken aan extra hoge inruil, dus de vroege vogels profiteren het meest van deze actie. Op is op en weg is weg!
Verder ontvangt iedere koper naast de extra inruil bij iedere occasion een handzame Acer laptop. Een logische keuze voor Jedi: de mini-laptop staat voor vooruitstrevend design, perfectie techniek en gebruiksvriendelijkheid, evenals de topmerken Audi, Volkswagen en Seat die Jedi voert. Tijdens het occasionfeest is deze laptop gratis bij aanschaf van een occasion, ongeacht merk, type of bouwjaar!
Wat altijd hetzelfde blijft bij Jedi is het warme welkom voor het hele gezin: poffertjes, het kopje koffie met lekkers en uiteraard het springkussen horen er ook in deze editie weer bij.
Dus zet de wekker voor komend weekend: familie-occasionfeest met 250.000 euro te verdelen op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 september aan de Strubbenweg in Almere.
Kijk voor meer informatie op www.jedinieuws.nl en www.occasionfeest.nl.