Heineken Music Hall-TV kiest voor RS Media Sales

11 februari 2009 08:00

ALMERE - Heineken Music Hall in Amsterdam heeft een overeenkomst gesloten met RS Media Sales uit Almere voor de verkoop van digitale commercials. Heineken Music Hall heeft een digitaal scherm van 25 vierkante meter die prominent aan de voorgevel aan de ArenA Boulevard in Amsterdam hangt. Gezamenlijk hebben zij zich tot doel gesteld Heineken Music Hall-TV te ontwikkelen tot: 'Digital leader ArenA Boulevard Amsterdam'.


RS Media Sales B.V. heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een specialist in het verkopen van meerdere mediaproposities. RS verzorgt naast HMH-TV, de online sales voor circa tachtig websites, is uitgever van meerdere magazines in Almere en biedt coupon-advertising in de supermarkten aan. Voor de Heineken Music Hall is dit de eerste grote samenwerking op gebied van verkoop van digitale advertising op haar megascherm.
Paul Stiekema, directeur Heineken Music Hall: "Ronald Schut en RS Media Sales zijn geen onbekenden in Medialand. Hun expertise en kwaliteit zijn bekend en gerespecteerd. Ronald's focus op nieuwe media en enthousiasme voor onze activiteiten hebben er voor gezorgd dat we elkaar hebben gevonden. Ik heb er alle vertrouwen in dat we dit platform succesvol zullen ontwikkelen."
Ronald Schut directeur RS Media Sales: "Paul en ik delen de visie over effectieve communicatie en nieuwe media. Mijn ervaring als media adviseur, zowel nationaal als internationaal, zet ik graag in om Heineken Music Hall-TV op commercieel gebied te ontwikkelen. Ik ga met veel plezier en enthousiasme aan de slag met deze uitdagende samenwerking."
Meer informatie over Heineken Music Hall-TV is te vinden op www.rsmediasales.nl.
RS Media Sales is gevestigd aan de Antennestraat 86 Almere. Telefoon 036-5463085 of info@rsmediasales.nl