…of een heerlijk driegangenkerstdiner aan huisIn Spotlight met de kerstdagen een Over de Top Kers

19 december 2009 08:00

STEDENWIJK - Een sensatie die niemand mag missen voor wie echt een avond uit wilt met de kerstdagen. Zoals de naam al doet vermoeden wordt het dit jaar geen gewone kerst, maar een vol met glitter en glamour met tussen de shows door een heerlijk viergangenkerstdiner met de heerlijkste dranken.


Een avond boordevol fantastische muziek, bruisende shows, sfeer verhogende lichteffecten en oogstrelende kostuums. Een live DJ die de grootste kersthits afwisselt met muziek van deze tijd. Wilt u een kerstdiner om nooit te vergeten dat is bij ons mogelijk op de eerste of tweede kerstdag. Zoals van Spotlight verwacht mag worden, wordt ook dit jaar weer een heerlijk driegangenkerstdiner aan huis bezorgd op eerste of tweede kerstdag.
Er kan een keus worden gemaakt uit carpaccio of heldere gevogelte-bouillion als voorgerecht, voor het hoofdgerecht kan gekozen worden uit varkenshaas met paddenstoelensaus of gezellig met de familie steengrillen/gourmetten of fonduen.
Als nagerecht wordt er een heerlijk Dessert de Noël verzorgd. Bij het hoofdgerecht wordt er een aardappelgarnituur en verse groenten geserveerd. Bij het steengrillen wordt er stokbrood, diverse sausjes en huzarensalade met ham/asperge rolletjes en gevulde eitjes verzorgd. Tevens krijgt iedere klant er een heerlijke fles wijn naar keuze gratis bij. Zie voor meer informatie www.spotlight.nl.

Spotlight

Amsterdamweg 1
1324 RL Almere Stad
036-5342642
www.spotlight.nl