Help langdurige zieke kinderen en hun familieUnieke inzamelingsactie mobieltjes voor Stichting Opkikker

01 april 2009 07:00

HAVEN - Stichting Opkikker start op woensdag 1 april met een unieke actie. De stichting wil tot juni maar liefst 50.000 oude mobieltjes inzamelen. Via de hoofdsponsor levert elk mobieltje 3,50 euro op. Wie helpt maakt kans op mooie prijzen.


Met het geld kan Opkikker zorgen dat vele gezinnen met een langdurig ziek kind een onvergetelijke dag aangeboden krijgen. Even een dag het ziek zijn vergeten is belangrijk om weer nieuwe energie op te doen voor de vaak harde realiteit waarin deze gezinnen leven.
Wie nog ongebruikt mobieltjes in een keukenla heeft liggen of relaties kent met ongebruikte mobieltjes, helpt de stichting enorm om ervoor te zorgen dat het gesteld doel bereikt wordt.

Helpen

Wie de stichting een warm hart toedraagt kan helpen door via 036-5386660 of info@opkikker.nl een doos aan te vragen waar dertig of honderd mobieltjes in passen. Het is ook mogelijk om adressen door te geven waar de stichting een doos naartoe kan sturen.
Meer informatie over deze unieke actie is te vinden op de website www.opkikker.nl of via het genoemde telefoonnummer. Inzenders maken kans op mooie prijzen.
De stichting hoopt dat veel Almeerders willen helpen om ervoor te zorgen dat 'na veel vervelende dagen de leuke dagen toch nét iets langer duren'.