Helpt u het Reumafonds als collectant of (mede)organisator?

29 februari 2012 06:00

ALMERE – Wilt u zich inzetten voor de reumabestrijding in Almere en hebt u daarvoor een paar uur per jaar beschikbaar? Word collectant of mede-organisator voor de collecte van het Reumafonds, dit jaar van 12 tot en met 17 maart.


In Almere kan het Reumafonds nog in alle wijken collectanten gebruiken. Ook vrijwilligers die leerlingen willen begeleiden die een maatschappelijke stage doen, of die mee willen helpen met het coördineren van de collecte zijn van harte welkom. Er zijn nog wijkhoofden nodig voor Almere Poort, Muziekwijk, Parkwijk en Filmwijk.

Reumafonds

Het Reumafonds is al 85 jaar de belangrijkste financier van onafhankelijk wetenschappelijk reumaonderzoek. Tevens zorgt het Reumafonds voor voorlichting, ondersteuning van patiëntenactiviteiten en belangenbehartiging voor mensen met reuma. Het fonds krijgt hiervoor geen subsidie van de overheid en is dus volledig afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven. Vrijwilligers zijn dan ook van wezenlijk belang.
Voor meer informatie of aanmelden voor de collecte in Almere: Marina ter Avest, 06-46110695. Of stuur een e-mail naar: vrijwilligers@reumafonds.nl.