Herfstactie bij Almere City Fitness

05 november 2008 08:00

ALMERE - Mo Ketabi's lang gekoesterde droom is verwezenlijkt: aan de Klokkenluiderstraat 4 in Stad is zijn sportschool Almere City Fitness verrezen. "We hebben een leuke herfstaanbieding!", zegt Mo.


Mo is zeer ervaren als sportinstructeur en bedrijfsleider. Hij droomde van een eigen sportschool voor een brede doelgroep. De twee verdiepingen van Almere City Fitness biedt alles voor sportievelingen of zij die graag (weer) willen gaan sporten. Onbeperkt parkeren kan voor 4,95 euro.
Mo: "Naast onze sportfaciliteiten is er een sauna. Onbeperkt zonnen kan bij ons voor 4,95. Bij de ingang is er een kapsalon, waar jong en oud zich voor 10 euro kunnen laten knippen." Binnenkort komt er een internetcafé en fysiotherapie Back Bones. "Moves Almere zit ook in ons pand en geeft onder andere breakdance en hiphoplessen."

Herfstactie

Voor deze herfst is er een mooie aanbieding. "Sporten kost bij ons 2,20 euro per week", zegt Mo. "En er zijn geen inschrijfkosten. De eerste honderd nieuwe leden die zich aanmelden, mogen gratis gebruik maken van de zonnebank. Bovendien maken zij voor die 2,20 euro gebruik van fitness- en cardio-apparatuur en krijgen ze een goede begeleiding. En gratis sport energy, fruit of een kop thee of koffie." Ook geeft de sportschool spinning.
Voor dames is er speciaal op zaterdag en zondag bovendien van 16.00 tot 18.30 uur Fitness4Ladies. "Met vrouwelijke begeleiding en op hen gerichte activiteiten." Kinderopvang aanwezig. (Foto: Fred Rotgans)
Almere City Fitness
Klokkenluiderstraat 6
1315 EJ Almere Stad
036-5300999
www.cityfitness.nl