Herman den Blijker presenteert menukaart Zakenfestival

03 september 2008 07:00

ALMERE - De bekende tv-kok Herman den Blijker heeft maandagavond de menukaart van Het Zakenfestival Almere gepresenteerd. Dit nieuwe festival vindt plaats op maandag 13 en dinsdag 14 oktober in en rond de Schouwburg Almere en is bestemd voor ondernemers in de regio.


Naast een gevarieerd inhoudelijk programma fungeren bekende Nederlanders als Hans en Candy Dulfer, Ria Visser en Gregor Back, Remy Bonjaski, Robert Kranenborg en Herman den Blijker als smaakmakers.
Beide dagen kunnen ondernemers terecht op de VBA Zakenbeurs van de Vereniging Bedrijfskring Almere, waar 125 ondernemers uit de regio zich presenteren met stands en workshops. Het wordt de grootste zakenbeurs in de geschiedenis van Almere. Speciaal hiervoor verschijnt er op de Esplanade een tijdelijke beurslocatie, die wordt verbonden met de Schouwburg.
De Kamer van Koophandel Gooi, Eem- en Flevoland en de WTC Almere Association bieden seminars op het gebied van internationaal zakendoen. De Kamer van Koophandel en de Vereniging Bedrijfskring Almere organiseren op 13 oktober een regio netwerkborrel.
Wethouder Martine Visser van Economische Zaken reikt tijdens het slotfeest de Horecaprijs 2008 uit aan het beste Zakenrestaurant van Almere.