Het Beatrixpark, een park om van te smullen

02 maart 2011 06:00

BEATRIXPARK - Kom met de Beheergroep Buurtbewoners Beatrixpark fruitbomen en bessenstruiken snoeien op zaterdagmiddag 5 maart van 13.30 tot 16.30 uur.


Achter de Specerij zijn door de Beheergroep Beatrixpark een paar jaar geleden verschillende soorten fruitbomen geplant. Deze zijn toe aan een lichte snoeibeurt. Verder staan er op het terrein van de nieuwe midgetgolfbaan aan de boulevard oudere fruitbomen die meer 'lucht' moeten hebben, zodat de wind er weer makkelijk doorheen kan waaien.

Meedoen?

Elke eerste zaterdag van de maand is er een werkmiddag. Het zijn mensen met hart voor de natuur en betrokkenheid bij het park. Lijkt het u leuk om fruitbomen in uw tuin te planten of heeft u altijd al willen weten hoe je deze moet snoeien, aarzel niet en kom op zaterdagmiddag 5 maart helpen. Een bijzondere, leuke en vooral nuttige middag.
Aanmelden en verzamelen

Jong en oud kan meehelpen met het werk. Wilt u op zaterdag 5 maart komen helpen, laat het ons even weten. Wij zorgen voor voldoende gereedschap, koffie/thee en koek. Als u stevige schoenen of laarzen aan doet is alles compleet.
Aanmelden kan via e-mail: beatrixpark@yahoo.com. Telefonisch: 036-5334180 (Diana Stam). Er wordt om 13.30 uur verzameld bij de parkeerplaats achter de sauna in het park. Kijk voor meer informatie op de website: www.beatrixpark.tk.