Het Satelliethuis heeft hart voor haar klanten

26 mei 2010 07:00

MOLENBUURT - Voor alles op het gebied van satellieten is Het Satelliethuis de perfecte partner. Het Satelliethuis levert en installeert alle soorten satellietsystemen voor particulieren, bedrijven, woning bouw, op de boot, caravan of camper.


Een tuner, een bepaald formaat of type schotel: het is allemaal te vinden in Het Satelliethuis. Eigenaren Barry en Norbert geven het juiste advies. "Wij leveren zowel aan particulieren als het bedrijfsleven, woningbouwverenigingen en campings. In complete flats plaatsen we het zogenaamde GSO, het systeem waardoor bewoners zo gebruik kunnen maken van tv via de satelliet." Zo worden de gevels niet ontsierd met allerlei schotels.
Op dit moment is HD TV erg in trek. "Wij bieden ruim 25 HD-zenders aan, dat zijn de meeste zenders voor het laagste abonnement", aldus Barry. Ook is er nu een aanbieding: HD-pakket vanaf 99,- euro compleet gemonteerd. "HD is er voor mensen die echt voor kwaliteit gaan. Zelf zenders kiezen, met of zonder abonnement. Er is al een familie HD-pakket vanaf 14,95 euro per maand."

Excellent Dealer

Het Satelliethuis heeft een eigen technische dienst, die desgewenst alle decoders en schotels plaatst en levert, klaar voor gebruik. "Wij zijn niet voor niets 'Excellent Dealer'", zegt Barry. "Wij hechten aan goede, betrouwbare informatie en nazorg. Teveel aanbieders bieden een slechte of zelfs helemaal geen nazorg, dit geldt vooral voor internet-aanbieders. Wij willen dit goed doen, bieden hulp bij het installeren en zorgen voor goede handleidingen. Die zijn trouwens ook via onze website te lezen."
Het Satelliethuis is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een avond-afspraak is mogelijk.
Het Satelliethuis

Brandersmolenstraat 28
1333 BX Almere Buiten
036-5320786
info@hetsatelliethuis.nl
www.hetsatelliethuis.nl