High tea van Almere Veertje en De Huzaar

21 oktober 2009 07:00

STAD CENTRUM - Almere Veertje Rondvaarten en Cateringbedrijf De Huzaar organiseren op zaterdag 24 oktober twee exclusieve high tea-arrangementen op de boot Stad Almere.


Er zijn twee afvaarten, om 12.30 uur en om 14.30 uur, vanaf de Weerwaterhaven naast het Deventerpad/Schipperplein in het stadshart. Een rondvaart duurt anderhalf uur en gaat door heel Almere. Aan boord verzorgen de medewerkers van De Huzaar een exclusieve high tea.
Het idee voor de samenwerking komt van Ad Bezembinder, directeur en schipper Almere Veertje. De Huzaar is een cateringbedrijf dat werkt met verstandelijk gehandicapten. Het is onderdeel van Triade Almere en werkt met ongeveer twaalf medewerkers die psychiatrische aandoeningen hebben, het syndroom van Down of niet-aangeboren hersenletsel. Bedrijfsleider Jacqueline Schouten: "Het werkt heel goed samen, je ziet echt dar ze elkaar versterken en helpen als het lastig is."
De Huzaar is blij met de samenwerking met Almere Veertje. "We zijn namelijk een eigen bedrijf onder de vlag van Triade maar worden ondergesneeuwd door Tante Truus, die met het restaurant veel meer op de voorgrond treedt. Met de high tea willen we mensen laten zien én proeven wat wij doen." De exclusieve high tea aan boord van het schip de Stad Almere bestaat uit alleen zelfgemaakte quiches, sandwiches zalm, kalkoen, kaas, muffins, brownies en koekjes.
De high tea en rondvaart door Almere kost 24,50 euro per persoon, 12,95 voor kinderen onder de 12 jaar. Aanmelden kan bij Ad Bezembinder: 036-5302796 of 06-43904258. Kijk voor meer info op: www.almereveertje.nl.