Hillen van Tol advocaten bestaat 25 jaar

06 december 2009 08:00

SIERADENBUURT - Advocatenkantoor Hillen van Tol is sinds begin 2006 in Almere Buiten gevestigd. Het kantoor is 25 jaar geleden in Hilversum opgericht door mr. Van Tol. Later werd het kantoor uitgebreid met meester Hillen en meester Maste. Inmiddels zijn de meesters Van Tol en Hillen gepensioneerd en heeft meester Ingrid Maste het kantoor voortgezet.


Advocaat Ingrid Maste is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en lid van de specialisatievereniging vFAS. Inmiddels is zij ook vFAS-scheidingsmediator. Meester Ingrid Maste schrijft iedere twee weken een bijdrage over haar vakgebied in deze krant. Hierbij beantwoord zij lezersvragen. Over haar ervaringen in Almere zegt zij: "In Almere komen veel internationale huwelijken voor. Vaak moet dan het buitenlandse recht worden toegepast. VFAS-advocaten hebben hiervoor een specialisatieopleiding gehad."
Het komt voor dat ruzie tussen partners het contact met de kinderen verstoort. "Ik vind het jammer wanneer partners scheiden en zij onvoldoende beseffen dat zij als ouders toch aan elkaar verbonden blijven. Kinderen vinden het fijn als zij met beide ouders een goed contact kunnen blijven houden. Bij het afzwemmen, schooloptreden of andere belangrijke gebeurtenis voor het kind horen papa en mama er allebei te zijn. Er zijn ouders die dat hun kind niet gunnen en dat vind ik heel jammer", aldus Maste.

Hillen van Tol advocaten

Diadeemstraat 81
1336 TT Almere
036-5329713
www.hillenvantoladvocaten.nl