Hillie's Schoenmakerij al zeven jaar aan 't Noordeinde

19 december 2009 08:00

BUITEN CENTRUM - Op het pleintje in Almere Buiten voelt meester-schoenhersteller Elvan Oncul zich thuis. Het is een bekend adres voor velen die weten dat ze er voor professioneel onderhoud en behoud van schoenen en kleding terecht kunnen. Alles op één adres en vakwerk voor prettige prijzen.


Elvan Oncul, meester in zijn vak, groeide op in een familie van kleer- en schoenmakers. "Het stikken zit ons in het bloed," zegt hij. Hij werkte jarenlang als orthopedisch schoenmaker: schoenen maken voor moeilijke voeten. "Daar heb ik heel veel ervaring opgedaan." Oncul is een allround schoenhersteller die niet meer voor verrassingen komt te staan.

Kledingreparatie en stomerij

In Hillie's Schoenmakerij werkt ook Mehmet Eker, kleermaker pur sang. Hij kan toveren met de lockmachine, repareert winkelhaken, zet ritsen in, verkort, verbreedt. "Véél langer met je kleding doen is goed voor de portemonnee", zegt Mehmet en Elvan vult aan: "Wij geven ook stomerijservice en in december hebben we de actie tweede broek of tweede colbert stomen voor de halve prijs."
Aanbieding deze maand: originele zolen en hakken van merkschoenen zoals Van Bommel en Van Lier vijfentwintig procent korting. Klanten geven aan dat zowel Elvan als zijn medewerker Mehmet altijd aardig en vriendelijk zijn en er plezier in hebben oprecht en eerlijk hun vak uit te oefenen. "Het zijn vakmannen, en je kunt je kleding en schoenen in goed vertrouwen aan ze overlaten!"
Open maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Gilde Meester Hillie's Schoen- en Sleutelmakerij

Noordeinde 87
1334 AM Almere
036-5324034