Hints Company Uitzendbureau"Wij doen graag datgene waar we goed in zijn"

04 februari 2009 08:00

ALMERE - Hints Consultancy bestaat sinds 1996 en heeft momenteel vijf medewerkers in vaste dienst. De HP-partner legt zich toe op dienstverlening waaronder het beheren van databases, applicaties, systemen en netwerken, het verlenen van Consultancy en het detacheren van ICT-professionals.


Mede dankzij de 12,5 jaar ervaring in het detacheren van professionals heeft Hints Company Uitzendbureau gestalte gekregen. Het betreft een nieuwe afdeling waar de diensten als personeelsintermediair worden aangeboden.
Met deze uitbreiding kunnen de medewerkers van Hints Company zowel opdrachtgevers als werkzoekenden nog beter ondersteunen bij het invullen van hun openstaande vacatures en/of het vinden van de juiste werkomgeving.
De medewerkers van Hints Company hebben hun ervaringen opgedaan in hun eerdere en vaak grotere werkkringen.
Hints Company Uitzendbureau is gespecialiseerd in het werven in diverse branches en op verschillende niveaus zoals Administratief & Secretarieel, Financiële dienstverlening, Gezondheidszorg, Horeca & Recreatie, Commercieel, Detailhandel, Productie, Personeel & Organisatie, Teleservice & Callcenter.

Hints Company

Randstad 21-33
1314 BG Almere
036-5346713
www.hints.nl