Hockeytopper Minke Booij gastspreker op Internationale Vrouwendag

04 maart 2009 16:35

STAD CENTRUM - Hockeytopper Minke Booij is zondag 8 maart op Internationale Vrouwendag één van de gastsprekers op de netwerkbijeenkomst 'Over champagne, persoonlijk groeien en (zakelijk) bloeien'. Het programma duurt van 14.15 tot 17.30 uur.


Rabobank Almere en Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) organiseren op deze dag voor het zevende jaar een netwerkbijeenkomst voor vrouwen die een functie als ondernemer, directeur of manager bekleden.
Minke Booij en de Almeerse ondernemer Wicky van der Meys zijn de sprekers tijdens de bijeenkomst met als hoofdthema 'Over champagne, persoonlijk groeien en zakelijk bloeien'. Minke Booij vertelt vanuit haar eigen ervaringen als topsporter over haar weg naar de top. Wicky van der Meys vergelijkt haar persoonlijke en zakelijke ontwikkelingen met de groei en bloei van een bruisende champagne.
Net als voorgaande jaren gaat het entreegeld naar een internationaal project ter stimulering van ondernemerschap voor vrouwen. De Rabobank verdubbelt dit bedrag. Dit jaar betreft het een project in Kenia. Minke Booij vertelt over het goede doel: een project van het Liliane Fonds dat gehandicapte ondernemende vrouwen in Kenia beschikking geeft over een microkrediet.
Aanmelden kan via www.rabobank.nl/almere. In het nieuwsbericht over Internationale Vrouwendag staat informatie en een link naar het aanmeldingsformulier. Meer informatie: Willeke Waller, Rabobank Almere, 036-5483691.