Hoe viert Almere Kerst?

14 december 2011 06:00

ALMERE - Inwoners en bedrijven van Almere worden opgeroepen hun leukste, mooiste of grappigste kerstmoment van 2011 te fotograferen en in te sturen. De winnende foto’s maken kans op een van de zestig beschikbare prijzen. De hoofdprijs bestaat uit een compleet verzorgde familiereis naar Lapland voor vier personen.


Zodra de Sint zijn terugtocht naar Spanje is begonnen, maakt Almere zich op voor het gezellige kerstfeest. De vele kerstontmoetingen (borrels, diners, events) en huiselijke gezelligheid lenen zich uitstekend voor leuke kerstfoto’s. Maak van de leukste, grappigste en gezelligste kerstmomenten een foto en doe mee met deze verrassende CEWE Fotoboek-kerstfotowedstrijd. Vanaf 12 december tot en met 28 december kunnen kerstfoto’s ingestuurd worden via de Facebook pagina www.facebook.com/cewefotoboek. Hier staan verdere instructies voor deelname en inzendingen.
Onder de winnaars worden zestig prijzen verdeeld. De hoofdprijs bestaat uit een compleet verzorgde, 7-daagse familiereis naar Lapland voor 4 personen. Het winnende gezin brengt onder meer een bezoek aan de woonplaats van de echte kerstman, maakt een safari met door husky-honden getrokken sleeën en een kindvriendelijke trektocht door een prachtig winterlandschap. Daarnaast zijn er 25 x 2 kaartjes te winnen voor Flevo-on-ice: 5 km lange schaatsbaan en 25 x 2 kaartjes voor amusementspark Hellendoorn. De overige prijzen zijn negen zelf samen te stellen CEWE Fotoboeken XL ter waarde van 39,95 euro.