HoeksteenWiFi

17 augustus 2011 05:00

Door Marcel Beijer

Dochter,
Ik stuur deze e-mail vanuit Annecy. Het is handig dat ze hier op de camping WiFi hebben, want we kunnen dus gewoon op internet.
Het is hier hartstikke warm, dus we doen niet veel. Daar ga je alleen maar van zweten. En we zijn op vakantie omdat we rust willen, toch?
De omgeving is prachtig. Misschien dat we nog een wandeling gaan maken, maar ik denk het niet. We hebben alles al gezien op de website www.lac-annecy.com. Klik zelf ook even op ‘en images’. Prachtig hè? Je begrijpt dat we nu ook geen ansichtkaarten zullen versturen.
De restaurants in Frankrijk zijn niet best. Ze kennen hier geen griffe d’Ours. We hebben geprobeerd via Albert.nl wat te bestellen, maar ze bezorgen niet in Frankrijk. En ze snappen ook niks van wijn. In de campingwinkel is er niet één fles te koop onder de 3 euro. Ja, we missen toch wel de Chinees op de Grote Markt, hoor.
Gelukkig vonden we op de site www.spelert.nl een online jeu de boules spel. Dat is echt Frans! Papa hoopt dat er volgend jaar een ‘vacation simulator’ online staat, dan kunnen we gezellig thuis blijven.
Au revoir, mama.

PS: Niemand kent hier Mart Smeets. Die kwam toch zo vaak in Frankrijk?