Hoekstra & van Eck kijkt terug op een geslaagde Damloop

01 oktober 2008 07:00

ALMERE - Ton Bosgoed (42) uit Bovenkarspel is met een tijd van 1:03:03 de winnaar van de Hoekstra & van Eck-loop binnen de Dam tot Damloop, die zondag 21 september werd gehouden. Hij wint hiermee het startnummer voor de Marathon in Athene.


Sportiviteit en gezond bezig zijn staan hoog in het vaandel bij Hoekstra & van Eck. Daarom deed de makelaarsgroep dit jaar met 110 personen, zowel klanten als eigen medewerkers, mee aan de Damloop, een afstand van 16,1 kilometer. Met 35.000 deelnemers is de Damloop het grootste loopevenement van Nederland en zelfs de grootste bedrijvenloop ter wereld.
Patricia Sassen was met 1:14:45 de snelste vrouwelijke deelneemster. Van de medewerkers van Hoekstra & van Eck kwam Chris Constant als winnaar uit de bus: hij liep de afstand in 1:14:01. Ook bevond zich een wedstrijdloper onder de Hoekstra & van Eck lopers: Sven Hagen. Hij kwam met een tijd van 0:57:35 binnen. Echter, de lopers die meeliepen met de wedstrijd van de Dam tot Damloop, konden niet meedingen naar een startnummer voor de Marathon Athene.

Alle expertise onder een dak

De Hoekstra & van Eck Groep bestaat ruim veertig jaar en telt 17 vestigingen in de provincies Noord-Holland en Flevoland en zo'n 120 medewerkers. Een belangrijk voordeel is dat alle expertise onder één dak te vinden is. Of het nu gaat om aan- of verkoopbemiddeling van onroerend goed, huur, verhuur, project- en adviesbegeleiding bij nieuwbouw, een taxatie of deskundigenrapportage, Hoekstra & van Eck heeft het allemaal in huis. Ook voor hypotheken en verzekeringen. Was Hoekstra & van Eck al een gevestigde naam, door de samenwerking die onlangs met de Hendriks Groep is aangegaan, is één van de grootste NVM woningmakelaars in het land ontstaan. www.hoekstraenvaneck.nl.