Honderd Almeerse kinderen studeren op één dag musical in

12 oktober 2011 05:00

BOUWMEESTERBUURT - Honderd Almeerse kinderen zullen zaterdag 15 oktober om 16.00 uur de musical ‘David en Goliath’ opvoeren in het Oostvaarders College. Het bijzondere is dat zij zaterdagochtend pas beginnen met de repetities, onder leiding van een groep professionele dansers, zangers en acteurs van theatergroep ‘De Vliegende Speeldoos’ uit Velp.


Twee jaar geleden werd de musical “Het Geschenk” opgevoerd in het kader van het 25-jarig bestaan van Parousia. Dit was een groot succes. Ook dit keer belooft het een leuke dag te worden. Inmiddels hebben al meer dan honderd kinderen zich aangemeld om mee te doen. Om 16.00u kan iedereen komen kijken naar David en Goliath. Het is een voorstelling over luisteren naar God, over angst en moed en reusachtige gevolgen. Dit sluit ook aan bij het thema van de christelijke Kinderboekenweek Lef”, over kleine en grote helden.
De musical wordt gehouden in het Oostvaarders College aan de A. Boekenweg 3. De entree voor de voorstelling is 5 euro voor volwassenen en 2 euro voor kinderen. Kaartverkoop is aan de zaal. Er is voor een Crèche aanwezig voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Tijdens het optreden is er een collecte voor de Almeerse Stichting Young Focus. Meer informatie is te verkrijgen bij Gerard van der Schee, 06-22558802 of op de website www.parousia-almere.nl