Hoofdsponsor en Businessloop bij de Wintercup

14 september 2011 05:00

LELYSTAD - De Wintercup van AV Spirit heeft grootse plannen. Voor de komende twee seizoenen heeft zich een hoofdsponsor aangemeld. Vanaf nu wordt de Wintercup aangeduid als Hessels & Hessels Wintercup.


Hessels & Hessels is een adviesbureau voor hypotheken en verzekeringen. Tevens hebben AV Spirit en de Wintercup met Run2Day in Almere alweer voor het tiende achtereenvolgende jaar een sponsorcontract getekend.
Komend seizoen organiseert Hessels & Hessels Wintercup naast de individuele competitie ook een businessloop competitie. Bedrijven die gezondheid, door middel van sport en teamgeest, hoog in het vaandel dragen kunnen met deze teambuilding-achtige strategie deelnemen aan dit over zeven zondagen verspreide hardloopevenement. Deelname is mogelijk voor iedereen, van beginnend hardloper tot (sub)topper.
Het nieuwe seizoen van de Hessels & Hessels Wintercup gaat van start op zondag 2 oktober. Locatie: atletiekbaan Spirit, sportpark Langezand in Lelystad.

Inschrijven
Voorinschrijven voor teams kan alleen online bij Inschrijven.nl via http://wintercup.avspiritlelystad.nl. Dit kan tot dinsdag 27 september. Individuele deelnemers kunnen ook voorinschrijven, abonnementen zijn alleen bij voorinschrijving te verkrijgen. Na-inschrijven blijft voor individuele lopers mogelijk tot 10.30 uur op de desbetreffende Wintercupdag.
Voor meer informatie: wintercup.avspiritlelystad.nl of via wintercup@avspiritlelystad.nl.